ПРЕТЕЧА ЖИГА ЗВЕРИ- (цео интервју у комаду)



+++
Радио водитељ је отпочео разговор питајући архимандрита Елпидија како се понашати у датим околностима, када се свакодневно мењају одлуке Владе и ограничава кретање становништва чак и унутар Грчке, па је тако потребно урадити ПЦР тест и дати једну озбиљну суму новца чак и ако би желели да нпр. из Солуна отпутују на Родос код о. Елпидија. 
Архимандрит Елпидије одговара да је чак и његова нећака у "Џамбу" преко блу-тута на свом "смарт" телефону открила све оне који су примили вакцину, јер телефон није показивао само "откривене" уређаје већ и оне вакцинисане који су имали лични и јединствени 12-оцифрени код...
Остатак можете чути у видео клипу. 
Ако желите бољу резолуцију, можете гледати сваки клип одвојено у три дела, све од о. Елпидија имате на:
Јутјуб је у току претходне недеље уклонио "Жалац смрти", а претила је опасност и да "угасе" канал "Агиорит Агиорит" јер су остала била друга два видео клипа која говоре о теми вакцинација. Администратор канала је на крају превентивно уклонио све клипове са "осетљивим" темама. 
Разлог због којег Јутјуб уклања видео клипове је тај што се они: "НЕ УКЛАПАЈУ У "МЕЈНСТРИМ" МЕДИЈСКЕ ТОКОВЕ ИНФОРМИСАЊА О ПАНДЕМИЈИ И ВАКЦИНАМА"!?
+++
Молитвама старца Елпидија, Господе Исусе Христе,
Боже наш, помилуј нас!
 

Коментари

Популарни постови